Kdo je Boris Vene?

boris-vene-kdo-je

Boris Vene v naš družbeni prostor vnaša upanje na spremembo, ki si jo vsi želimo, a je žal še ne živimo – blaginjo vseh ljudi in živjenje v zdravi družbi.

Je ljubeč soprog, oče, sin in že tudi ded, sicer pa celo življenje družbeno angažiran za boljši jutri in človeka dostojno življenje. Ima neprecenljive izkušnje na področju integralne obravnave človeka, ki zajema celostno zdravje, osebno rast, svobodno ustvarjalnost, s poudarkom na kriznem managementu vseh zajemajočih življenjskih okoliščin: osebnih, poklicnih in poslovnih. Je avtor več knjižnih uspešnic, odličen predavatelj, osebni motivator in uspešen poslovnež, ki se odlikuje z njim lastnim sočutjem ter poudarjeno skrbjo za sočloveka in naravo.

Njegovo delovanje pooseblja temeljne vrednote gibanja Zdrava družba, predvsem pa v sebi združuje vse tiste manjkajoče vrline, ki jih že leta pogrešamo pri ljudeh na pomembnih družbenih položajih, ki naj bi bile bolj lastne pripadnicam nežnejšega spola, a se v slovenski politiki to doslej žal ni odrazilo. Boris Vene pa te vrline človečnosti živi in kar je še pomembnejše, pri svojem delu in sodelovanju z ljudmi jih tudi nesebično manifestira.

  • Zato bodo na družbenih omrežjih redno na voljo informacije o obiskih Borisa Veneta po terenu, kjer ljudje živimo, da se z njim vidimo in slišimo.